Koliko unaprijed moram rezervirati datum?

To je pitanje na koje je jako teško dati pravi odgovor. Konkretan vremenski period u kojem biste trebali rezervirati termin zapravo nije određen. Naravno, to uglavnom ovisi o samom datumu vjenčanja i našim slobodnim ekipama na terenu. Najatraktivniji mjeseci što se vjenčanja tiče su svakako svibanj,rujan i listopad, pa ih mladenci često rezerviraju i godinu dana unaprijed. Ukoliko ste se već odlučili koju će te firmu angažirati i u to ste poprilično sigurni, savjet koji Vam mi možemo dati je – angažirajte ih čim prije !


Tko upravlja rasvjetom tokom večeri?

Rasvjetom upravljaju tehničari rasvjete koji su prisutni tokom cijele večeri trajanja svečanosti. Vrlo je važno znati da rasvjeta može raditi i automatski, ali vjenčanja su vrlo zahtjevan posao te zbog toga zahtjevaju punu pažnju tehničara i sinkronizaciju s glazbenim programom. Ukoliko tokom večeri imate pritužbu na bilo koji detalj vezan za rasvjetu, slobodno nam to dajte do znanja. Imamo potpunu kontrolu nad svakim postavljenim uređajem i naš je zadatak da se reprogramiranjem prilagodimo svim vašim zahtjevima.


Da li radite na području cijele HR?

Da, radimo na području cijele Hrvatske, pa čak i regije. Ovisno o udaljenosti,izračunaju se putni troškovi te se definira konačna ponuda.


Da li se uređaji iznajmljuju i pojedinačno?

Nažalost, na vjenčanjima u ponudi nemamo najam uređaja pojedinačno već samo pakete opreme. Ipak, postoji i ta mogućnost ukoliko smo slobodni.


Da li sami možemo konfigurirati paket opreme?

Naravno, sami po svojoj želji možete konfigurirati aranžman opreme koji vama najviše odgovara. Svim mladencima predlažemo sastanak kako bi sami izabrali paket koji im najviše odgovara.


Da li je potreban avans?

Da,radimo isključivo na taj način i to upravo zbog obostrane garancije. Ovo je zadnji korak  koji je potreban za konačnu razervaciju termina vašeg vjenčanja. Iznos avansa  nije unaprijed određen, već ga ovisno o vašim mogućnostima naknadno dogovaramo. Simboličnan iznos je i više nego dovoljan da bi rezervirali svoj termin.


EngagementRingsAndYellowFlowers_banner

 
Copyright © 2024 RentEvent. All Rights Reserved.