basic1

Osnovni Paket

Osnovni Paket je baza svih paketa. Mladenci mogu odlučiti da li će dekorativno obojati prostor ili više žele disco efekte na plesnom podiju. Najbolji je za manje sale do 150 judi. Raspršivač balončića i dim mašina su specijalni efekti koji će naglasiti bitne trenutke kao prvi ples i rezanje torte. Bogatija verzija je Osnovni Plus paket, koji uključuje veći broj uređaja. Obe verzije će zadovoljit sve vaše potrebe u manjoj sali i vidno promjeniti cjelokupni doživljaj na vjenčanju.

standard

Standardni

Ukoliko uz rasvjetu na podiju želite i dekorativno osvjetljenje cijelog prostora onda je ovo paket koji ste tražili. Uz poprilično velik broj uređaja za stvaranje ”disco” atmosfere,ovaj paket opreme je obogaćen velikim brojem uređaja za bojanje cijelog prostora. U Standardnom paketu se nalaze i ”moving headovi”, najsofisticiraniji uređaji današnjice, koji svojom efektom kompletno mjenjaju identitet cijele sale. Također je dodana i aluminijska konstrukcija na plesni podij, kojom postižemo ljepšu estetsku sliku.

premium1

Premium

Premium je najveći i najraskošniji paket u našoj ponudi. Nudi iznimno velik broj light-show uređaja kao i uređaja za bojanje prostora. Ne samo što nudi veću količinu uređaja, već nudi uređaje koji se ne nalaze u ostalim paketima. To su ”prateći spot” i ”mašina za niski dim” koji su vrlo su atraktivni na vjenčanjima. Ovaj paket opreme će vas definitivno ostaviti bez daha dok budete uživali u njegovim vizualnim mogućnostima.

EngagementRingsAndYellowFlowers_banner

 
Copyright © 2024 RentEvent. All Rights Reserved.