”Zadar Night Run” u produkciji RENT EVENT-a

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo angažirani za produkciju ovogodišnjeg ”Zadar Night Run-a”. Naš zadatak je osvijetliti prostor Foše odnosno startnu poziciju, natjecatelje te arhitekturu. Bit će to pravi spektakl velikih razmjera. Vidimo se 22.4. na Night Run-u!
Više informacija o samom eventu možete naći na njihovoj službenoj stranici:
https://www.facebook.com/Zadarnightrun/

”Plug and Play” paket opreme

Vi ste tražili, a naš odgovor je ”Plug and Play”.

plugplay-logo

Novo u ponudi je naš rezglasno-rasvjetni paket ”Plug and Play” namjenjen bendovima, klapama i ostalim izvođačima kojima je primaran cilj: dolazak na gažu kao profi glazbenik – isključivo sa svojim instrumentom. Sve što treba napraviti jest: popeti se na pozornicu, ukopčati se i odraditi probu !

Kontaktirani smo od strane muzičara i ”gažera” koji žele izbjeći kontakt s razglasima, zvučnicima, pojčalima i ostalom teškom opremom jer žele da budu što odmorniji i opušteniji na gaži.

Koje su prednosti?
Ima ih mnogo ali napomenuti ćemo samo najvažnije.

  • Muzičari ne trebaju dolaziti prerano na gažu da bi montirali opremu već ih dočeka sve spremno za probu
  •  Izbjegli su znojenje, fizički napor i dragocjenu energiju koja im je potebna za nastup
  • Također, ne trebaju brinuti dali će biti dovoljno razglasa za lokaciju gdje nastupaju.

 

U ponudi su paketi od 3 kw, 6 kw i 12 kw, ovisno o veličini lokacije (za one koji ne znaju, nedavno u ponudi imamo JBL Vrx Line Array razglasni sistem).

Jednom riječju ”Plug and Play” je izbor svakog modernog muzičara.

Line Array, novo u našoj ponudi !

JBL VRX

S ciljem pronalaska što boljih i i kvalitetnijih riješenja, okrenuli smo novu stranicu u poslovanju.
Predstavljamo naš novi Line Array (viseći) razglasni sistem renominiranog američkog proizvođača JBL, model VRX.
JBL koriste najveći svjetski izvođači kao što su Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Christina Aguilera itd.
Naša tvrtka je prva na području Zadarske županije koja u svojoj ponudi ima Line Array razglasni sistem visokih performansi. Razglas je nominalne snage 16 kw, a pokrivenost je do 2000 ljudi.

U svrhu promocije trenutno su na snazi posebne tarife najma do mjeseca svibnja!
ODOBRAVAMO ČAK DO 50% POPUSTA za usluge najma razglasa !

Uz razglas uključena je sva dodatna oprema neophodna za realizaciju koncerta (binska oprema,monitoring,miks-pult,ton majstor, itd.).

Također u ponudi imamo inteligentnu rasvjetu, LED ekran, pozornicu te kocku (alu konstrukciju).

DJ program za maturalnu zabavu

 

Nudimo kompletnu realizaciju programa za maturalne zabave. Uz standardne zabave sa bendovima,ove godine pravi su hit maturalne zabave sa DJ programom. DJ-i nude puno širi izbor glazbe i pravi su majstori  u stvaranju dobre atmosfere za mlađu publiku. Oni su ujedno i dobri voditelji, te će tokom cijele večeri najavljivati, animirati i pratiti program. Ponuda se sastoji od 5 različitih DJ-eva koji su svoje iskustvo stekli radeći po klubovima, radio postajama, vjenčanjima, modnim revijama i ostalim javnim i privatnim eventima.

Također nudimo i pravu poslasticu sa svjetlosnim i specijalnim efektima da bi smo doblili ne samo audio, već kompletan audio-vizualni doživljaj. U svjetlosne efekte spada velik broj light-show uređaja koji se postavljaju na plesni podij da bi dobili pravu disco atmosferu, dok specijalni efekti kao što su balončići i dim mašina dolaze u doticaj s publikom te dižu atmosferu do vrhunca. Novo u našoj ponudi je i spektakularan Laser show koji svaki event diže na viši nivo.

U ovo vrijeme recesije važno je napomenuti da je DJ program puno prihvatljivija varijanta od standardne zabave s bendom. Gledajući financijsku stranu, sigurni smo da će Vam ova ponuda olakšati izbor i maksimalno srezati ionako već velike troškove. Naprotiv, sigurni smo da će ovakav program čak i nadmašiti standardni program s bendom i postaviti nove standarde na maturalnim zabavama, ne gledajući samo isplativost programa. Razlog tomu upravo leži u DJ programu te svjetlosnim i specijalnim efektima.

Pogledajte našu ponudu:

1. Jednog od 5 DJ-eva (po izboru)

2. Karaoke

3. Laser show

4. Ozvučenje

5. Svjetlosni i specijalni efekti

6. Voditelj programa

7. Pozornica

Redizajn weba u tijeku!

<< Hard work in progress >>

Kad ne nosimo teške zvučnike i ostalu ”heavy duty” opremu po gažama i garažama, onda radimo na modernizaciji i redizajnu naše web stranice. Ovo je dokaz da se u našem poslu rijetko nađe  vremana za malo odmora. Nema veze,ništa nije problem kad čovjek radi ono što voli. Na nekim kategorijama se još uvjek radi, pa Vas molimo za malo strpljenja. Web će biti kompletan kroz nekoliko dana !

redizajn

 Page 1 of 2  1  2 »
 
Copyright © 2024 RentEvent. All Rights Reserved.