1.    Bojanje prostora različitim nijansama i efektima

Ovo je najvažniji segment pri osvjetljavanju vjenčanja. Ova rasvjeta se postavlja po čitavoj prostoriji (zidne površine, plafon, ulazna vrata, itd.). Plava, crvena, zelena, žuta, ljubičasta, roza ili bilo koja nijansa koju ste zamislili pretvara svaki prostor u neki drugi svijet. Svaka sala ima svoju ljepotu, no obično bijelo svijetlo naglašava previše detalja koji vam se jednostavno ne sviđaju. Njenim osvjetljavanjem otkrivamo njenu pravu ljepotu, tajnu ljepotu koja je duboko skrivena.

2.    Osvjetljenje plesnog podija light-show uređajima

Light-show uređaji i specijalni efekti će užariti atmosferu jer osvjetljavanjem plesnog podija postižemo plesnu atmosferu koja će uzvanike potaknuti da zaplešu.
Neophodna je i sinkronizacija rasvjete, kako s glazbenim programom tako i s događanjima tijekom svečanosti: prvi ples mladenaca, rezanje torte, plesanje na podiju, bacanje buketa, itd..
Svaki događaj biti će istaknut na svoj način. Kontrolu rasvjete vrši tehničar uz pomoć kontrolnog pulta, reguliranjem i usklađivanjem dinamike zbivanja koja se mijenja tijekom cijele večeri.
Light-show uređaji se ne koriste tijekom cijele večeri, već samo u vremenu trajanja plesnog programa. Mladenci mogu birati dali žele manje ili više naglašene disco efekte na podiju.

3.    Postavljanje uređaja za specijalne efekte

Specijalni efekti su jako zanimljiva skupina uređaja. Dižu atmosferu do vrhunca jer uglavnom dolaze u doticaj s publikom, te se postiže efekt blještavila i glamura. To su naprimjer:

Specijalni efekti ujedno i naglašavaju svjetlosne efekte, odnosno pojačavaju vidljivost snopa svjetlosti. To se postiže prodiranjem svjetlosti kroz dim, odnosno njenim lomljenjem kroz balončiće.

EngagementRingsAndYellowFlowers_banner

 
Copyright © 2024 RentEvent. All Rights Reserved.